to Lellastella: teda Leni!! Ty nam tady kraaasne varis. Uz si sepisuju seznam nakupu na sobotu. To bude v nedeli papanicko
))
to others: Recept na pernik kdyz vam chybi ingredientyJestlize jste dostaly neodolatelnou chut na pernik a nevite jak na to pac v Italii nesezenete prasek do perniku a smes koreni nevite z ceho se sklada sledujte peclive muj postup!
1. telefonem nebo mailem zjistit zda pribuzni ci znami nepojedou v brzke dobe do italie
2. jestlize ano prejdete, prosim, na bod
4 jestlize ne pokracujte ve cteni
3. telefonem nebo mailem zjistit zda pobliz vas nebydli nekdo kdo se chysta na par dni do cech
4. pozadat dannou osobu zda by vam neprivezla 10 pytlicku prasku do perniku a take 2 baleni perniku v prasku od Dr.Oetker
5. k prosbe pridat spravny uplatek (cti: pro IT co jedou do CZ zarucene informace co videt a co ne; pro CZ co se chystaji do IT zarucene informace o tom kterou pizzu si dat)
6. hned jak vam nekdo priveze suroviny urcite vas vune tak omami ze nebudete mit silu pect pernik z gruntu...k tomu prave slouzi ten v prasku. Takze, prosim, vysypat smes do misy, pridat 10 lzic oleje a 400ml vody, zamichat, vylit na vymasteny a moukou vymazany plech, do trouby na 180° asi 45-50 min, nechat vystydnout
7. zalezt s touto dobrotou nekam kde vas rodina nebude videt a sporadat si tu ceskou mnamku celou sama!
Ja jsem cely postup dodrzela az na ten bod
7 a tak jsem z perniku mela jen 4 kostky
Jo, a at tu nekdo nezacne remcat ze z prasku to neni ono. Po letech co jsem pernik nejedla mi to bylo uuuuplne fuk!!
muj vysledek:
http://picasaweb.google.it/jana.faltys/ ... 0069017474